Blog

Legfontosabb tudnivalók közvetlenül a szakértőktől

Hogyan távolítható el az elfelejtett iPhone jelkód?

Közzétéve: 2016. február 15.

Mindig mikor új iPhone készülékre vált az ember hajlamos a régiről könnyű szívvel megfeledkezni és a fiók mélyére dobni. Azonban mikor szervizbe kerül az új készülék, akkor igencsak nagy lenne a szükség a jó öreg iPhone-ra, de ki emlékszik már a jelkódra?

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan távolítható el az elfelejtett iPhone jelkód.

Hogyan távolítható el az elfelejtett iPhone jelkód?

1. módszer: Próbáld az összes emlékedet felidézni a régi telefonoddal kapcsolatosan, könnyen lehet, hogy valamelyik szerencseszámod, születésnap, évforduló vagy csak simán 0000 a jelkód.

2. módszer: Állítsd vissza az iPhone-t a gyári beállításaira. Az egyetlen hátrány ennél a módszernél, hogy az összes adat el fog tűnni a készülékről, így ezt érdemes észben tartani, mielőtt nekivágunk ennek a módszernek.

  1. lépés: kapcsold ki a készüléket.
  2. lépés: tartsd nyomva a Home gombot miközben csatlakoztatod a készüléket a számítógépedhez Lightning kábel segítségével, valamint indítsd el az iTunes-t.
  3. lépés: mikor elindítod az iTunes-t, annak automatikusan szinkronizálnia kell az iPhone készülékeddel, azonban ha ez még sem történne meg, akkor manuálisan kell elindítanod a szinkronizálást.
  4. lépés: miután az iTunes végzett a szinkronizálással és készített biztonsági mentést az adataidról, akkor kattints a “Restore iPhone” vagy “iPhone visszaállítása” gombra.
  5. lépés: végezetül kattints a “Restore Backup” azaz a “Biztonsági mentés visszaállítása” gombra, amikor is az egyik korábbi biztonsági mentésed fog rá visszakerülni és így már ki fogod tudni nyitni azt. Vagy egyszerűen csak beállíthatod a készüléket, mint egy teljesen új iPhone készülék.

3. módszer: Egy harmadik fél által készített programot veszünk igénybe. Részleteket az iPhoneRecovery blogján olvashatsz.

Ennyi az egész! Az összes fent említett módszer használható iPhone, iPad és iPod készülékek esetén is. A cikk eredeti ötletét a witrigs blog csapata adta.