Kijelző védelme

LCD Protect X üvegfólia az okostelefon garantált védelméért!

LCD Protect X üvegfólia az okostelefon garantált védelméért!

Nem kell manapság messzire mennünk az utcán, hogy törött kijelzőjű okostelefont lássunk. Az emberek egyre figyelmetlenebbek és nem tulajdonítanak kellő jelentőséget a kijelző védelmének. Egy prémium kategóriás készülék esetében is elég egyetlen zuhanás a kijelző halálához és a kijelző csere ebben a kategóriában bizony 30-40.000 forintra is rúghat.

Ehhez képest egy kijelzővédő üvegfólia párezer forint, azonban az sem mindegy, hogy milyen fóliát választunk. Például az iPhone-okhoz kapható H9-es fólia az, amit a legtöbb szervizben, boltban rátesznek az eszközre. Nos, ’reality check’ következik, mert rájöttünk, hogy ez a fólia teljes mértékben használhatatlan. A kisebb ütések hatására azonnal reped, törik és a 2-3. alkalom után a kijelző is hasonló sorsra jut. Éppen ezért érdemes neked is az LCD Protect X üvegfóliát választanod, mely 5.000 forintért elérhető webáruházunkban és boltunkban. A Protect X üvegfólia a nagyobb ütéseket is gond nélkül elviseli, ezáltal védve az értékes kijelzőt a prémium telefonokon is. Anyaga tartós, nem repedezik az idő múlásával, és teljes mértékben törés, repedésálló.

Miért jó választás az LCD Protect X védőfólia és a jó minőségű üveg anyagú kijelzővédő fólia általánosságban?

Mert segítségükkel megvédheted mobilod kijelzőjét az esésektől, ütődésektől, törésektől, melyek nem csak esztétikai szempontból mutatnak rosszul, de a legtöbb ilyet a kijelző nem is éli túl és az új kijelző hatalmas beruházás lehet a prémium telefonok esetében, akár a telefon értékének negyedét is elérheti! Biztosítsd inkább telefonod épségét egy olyan beruházással, amely törtrésze annak, amit a készülékért fizettél! Válaszd az LCD Protect X védőfóliát és nem kell többé aggódnod a karcoktól, repedésektől, zuhanásoktól, törésektől. Akár kulcscsomóddal együtt is tárolhatod a telefont, hiszen a Protect X a kulcsok próbáját is kiállja! Szinte bármilyen készülék típushoz tudunk védőfóliát biztosítani díjmentes felhelyezéssel. Keresd te is az LCD Fix boltot, ha megbízható védelmet szeretnél okostelefonod számára!

LCD FIX- A kijelző specialista