parallax

Minőség

Hogyan lehetséges,
hogy nálunk valóban gyári kijelző kerül beépítésre?

A készülék javítások legtöbb esetben a törött kijelzők cseréjéről szólnak, így nagyon fontos számunkra, hogy a maximális ügyfél elégedettség érdekében a lehető legjobb miniőségű alkatrésszel tudjunk dolgozni, bár nem feltétlenül tudunk a legolcsóbbak lenni, mégis piacképes árakat kínálunk.
Azok válasszanak bennünket, akiknek fontos a beépített alkatrész minősége, és a hozzá tartozó egyedülálló garanciális háttér.

Nyílt titok, hogy az Apple külön kijelzőket nem értékesít, ezek az alkatrészek gyakorlatilag elérhetetlenek.
A szervizek 99%-a utángyártott kijelzőkkel dolgozik, még ha ezt nem is mindig vallják be, vagy nincsenek tudatában.
Hosszú évek tapasztalata alapján rá kellett jönnünk, hogy az utángyártott kijelző minősége a legtöbb készüléktípusnál egyszerűen elfogadhatatlan, rengeteg garanciális probléma adódott utángyártott kijelzők beépítéséből.
Aki látott már utángyárott iPhone kijelzőt, érzékelhette, hogy sem a színek nem egyeznek, a touch érzékenysége, és az érintőüveg színe meg sem közelíti a gyáriét.

Legtöbbünk, - akár munkánkból adódóan is - napi szinten összeadva több órát tölt telefonja használatával, így az utángyártott kijelző okozta kellemetlenségek végigkísérheik az egész napot, márpedig ha az ember megvásárolt egy felső kategóriás okostelefont egy vagyonért, akkor (joggal) nem ezt várja el.

Szervizünk ezt a problémát felismerve rengeteg keresgélés és hiábavaló próbálkozás után megtalálta az egyetlen megoldást gyári kijelzők beszerzésére!
Az LCD FIX mögött egy európai hálózttal rendelkező support cég áll, amely az alkatrészek beszerzéséért, előállításáért felel. Egy Kínából adaptált technológia és gyártósor lehetővé tette, hogy azokat a törött kijelzőket, amelyeken “csak” az üveg sérült, de működésük hibátlan, felújításra kerüljenek.

Ez mit jelent?

 A technológia segítségével lehetőség van a törött érintőüveg LCD modultólrétegtől való leválasztására, majd egy másik gyártósorral elegendő az új érintőüveget rálaminálni az LCD modulra.

Hogy miért kell ehhez speciális technológia?

A maximális esztétikai, funkcionális, és képalkotási tulajdonságok elérése érdekében néhány éve minden gyártó bevezette az érintőüveg LCD kijelzőhöz való laminált ragasztását, több rétegben.
Ez gyakorlatilag egy olyan kémiai kötést biztosít, ami lehetetlenné teszi házi körélmények között az érintőüveg LCD-től való eltávolítását anélkül, hogy kárt tennénk az LCD modulban.

iPhone készülékeknél az LCD a touch felülettel integrálva van, így az érintőüveg cseréje után ÚJ, GYÁRI alkatrésszel rendelkezünk.Ez a technológia tulajdonképpen az Apple Foxconn gyára által használt kijelzőgyártó folyamat miniatürizált, bár lényegi lépésekben azonos változata.Ez a technológia nem összekeverendő a sok szervizben samsung kijelzők üveg cseréjére használt folyékony állagú ragasztó felpacsálásával!

Persze, mondhatják néhányan, hogy az érintőüveg már nem gyári, de ez gyakorlatilag egy speciális üveglap, viszont teljesen passzív, olyan értelemben hogy semmiféle touch elektronikát vagy kijelzőt nem tartalmaz, így minősége könnyedén lehet a gyárival 99%-ban azonos.Nos, ezzel a technológiával felvértezve a piacon egyedülállóként tudjuk ügyfeleink számára biztosítani a gyári kijelzőket, így a nálunk történő kijelzőcsere után a készülék használati értéke újkori állapotával lesz azonos.

LCD FIX- A kijelző specialista

parallax

LCD FIX Allee, telefon szerviz

Márkafüggetlen helyszíni telefon szerviz azonnal, bejelentkezés nélkül!

Kijelző csere 1 órán belül

Mobiltelefon akkumulátor csere 30 percen belül

Használt mobiltelefon adás-vétel

Felújított és használt készülékek vásárlása egy év garanciával

Gyári kiegészítők, prémium márkás tartozékok

Ütésálló védőfóliák bármilyen készüléktípushoz

Mobiltelefon akkumulátor csere 30 percen belül

+36703693006  info@lcdfix.hu  Allee, Októberhuszonharmadika utca 8-10, 1. emelet, Főbejárat felőli oldal, Órasziget mellett    H-Szo: 10-21 Vasárnap 10-19